Freezevents

Waar komt de Daar komt de Bruid

Trouwfeest

Dit doe je maar een keer!

Dit is jouw dag, misschien wel een van de mooiste dagen van je leven. Na de ceremonie en het diner is het tijd om je schoonfamilie eens een lekkere borrel aan te bieden. Je tante met net iets te veel op voelt zich weer 20 terwijl ABBA - Dancing Queen door de installatie klinkt. Die neef die een half jaar op Curaçao woonde denkt dat hij losse heupjes heeft en gooit zijn salsa moves in de strijd. Iedereen heeft het leuk en voor iedereen wordt er iets leuks gedraaid, kortom een memorabel trouwfeest.  

Meerdere genres mogelijk

Of het nu fout, Caribisch of meer een technofeestje moet zijn, wij houden rekening met uw voorkeuren. Daarnaast zijn meerdere acts te combineren.

Geschikte Decoratie

Samen zorgen wij dat de podia en lichtshows naadloos passen bij het karakter van de bruiloft. Niet alleen het koppel is een perfect match dus.

Genieten

We got it covered. Als ervaren team hebben wij dit al vele malen gedaan dus de bruid hoeft geen stress te hebben op haar dag. Alleen maar lachen en genieten!

Voor een onvergetelijk feestje

Van maatpak naar maatwerk

Wij zorgen ervoor dat het feest precies bij uw trouwerij past en voldoet aan alle wensen. Neem gerust contact op dan drinken we een koffie (thee of water) en kijken we naar de mogelijkheden. 

Wanneer je vandaag contact opneemt kan de productie (indien passend in de agenda) eventueel zelfs in de avond nog plaatsvinden (echter dit is wel ongebruikelijk). 

Faq

Vragen

We snappen dat je niet zomaar een evenementenbureau kiest. Daarom staan wij ook altijd open voor alle vragen.